טבעי,רפואה משלימה, רפואה טבעית, רפואה אלטרנטיבית, טבעי
לדף הבית שיטות טיפול סרטונים מאמרים סיפורים
חפש מטפל לוח מודעות צור קשר פורומים לוח אירועים
פרסום באתר
מה את/ה מחפש/ת?  
 
חפש/י מטפל עפ"י סימפטום או עפ"י התמחות: - -
לוח אירועים טבעי
<< אפריל 2025 >>
א' ב' ג' ד' ה' ו' ש'
    01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
להוספת אירוע / סדנא לחץ כאן
סרטונים
מאמרים
סיפורים
שיטות טיפול
רשימת מטפלים
פורומים
לוח מודעות
מודעה מתוך פורום יעוץ והכוונה -   
תשובתי
פורסמה בתאריך: 25/01/2008 22:02
ערב מצויין גם לך יקירה,

מה שלומך?
אני שמה לב שמצב רוחך מאד השתפר מאז "שיחתנו" האחרונה. כל פעם את יותר ויותר אופטימית וחיובית, ואני שמחה שעשית צעד ויזמת על מנת לקבל הסבר למה שהתרחש עם ד. ובכך סגרת משהו שנשאר לא פתור.
תראי,את מכירה את הבחור, ואת צריכה לדעת אם אמת בפיו לגבי תשובתו. איני חלילה אומרת שאינו דובר אמת, אבל לפי דעתי המרחק לא צריך להיות גורם שבגללו מנתקים קשר - איני אומרת לך זאת חלילה כדי לבאס אותך, אלא כדי שתהיי פקוחה בליבך, הקשיבי גם לקול ההגיון החזק שקיים בך.
אני אומרת לך זאת כדי שלא תהיי בציפייה מסויימת כלפייו בשלב הזה.
מה שאת מרגישה עכשיו הוא כ"כ נורמלי ונכון למצב הזה שקורה ביניכם, כי בדרך כלל אחרי שבחור נפרד מבת זוגתו ומחמיא לה מפה ועד.....ואח"כ נשארים בקשרי ידידות - אזי תמיד,אבל תמיד ישנה ציפייה שנשאר שם משהו אבל בגדול לפעמים זאת רק אשלייה.
יקירה, היה לי מאד חשוב לומר לך דברים אלו - מהמקום החיובי ביותר והאוהב שבי כלפייך- רק כדי שתקחי את הכל בפרופורציות הנכונות וג=כדי שחלילה אח"כ לא תתאכזבי.
אני מאחלת לך שהדברים יישתנו עם הזמן על הצד הטוב ביותר עבורך.
לגבי שאלה - את יכולה לשאול "מה הפוטנציאל שאני ו..ד. נחזור למערכת יחסים זוגית?" ותפרסי את הפריסה ניתוח קשר בין אישי (הראשון, לא המורחב)...ומשם נמשיך,או.קיי?

בהצלחה,
אורית
"אין דרך אל האושר...האושר הוא הדרך"
בהודעה זו צפו 18 אנשים
   
אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לטיפול כלשהו